Magunkról

Magunkról


Kik vagyunk?

Üdvözöljük honlapunkon! Látogatásával bizonyítja, hogy Ön is azon emberek közé tartozik, aki ha beteg orvoshoz megy, kocsiját szerelőhöz viszi, frizuráját fodrásszal csináltatja... egyszóval bízik a szakemberekben. Ezt köszönjük.
Irodánk 1935 óta működik, kezdetben belsőépítészettel, generál kivitelezéssel foglalkoztunk. Az elmúlt 12 évben nyitottunk az ingatlanértékesítés irányába. Cégünk a válság idején is folyamatosan fejlődött. Budapesten és az agglomerációban 4 irodában várjuk kedves Ügyfeleinket. Folyamatosan bővülő adatbázisunkban megtalálható a telek, üdülő, családi ház, lakás a használttól az új építésűig.

Miért éppen minket válasszon?

Tapasztalt üzletkötőink segítenek Önnek ingatlana piaci áron való értékesítésében, álmai otthonának megtalálásában. Munkatársaink elhivatottak, az adott város vagy kerület specialistái. Olyan háttér információkkal rendelkeznek, melyek Önöket gazdagítják. Ha igényli, az összes, ingatlanügylethez kapcsolódó ügyintézést is átvállaljuk (hitel, energetikai tanúsítvány, ügyvéd). Biztonságos hátteret nyújtunk hisz kollégáink a megtekintések alkalmával mindig jelen vannak és az Önök érdekeit képviselik. Kiszűrjük az esetleges ingatlanturistákat, illetve a rossz szándékú “háznézőket”. Nem kell a hirdetéssel, a telefonhívásokkal bajlódnia, mi levesszük a válláról ezeket a terheket. Az összes fontos hirdetési portálon költségmentesen jelenítjük meg hirdetését. Kizárólagos szerződést kötő ügyfeleink részére exlusive hirdetési csomagot biztosítunk, profi fényképekkel, drónfelvételekkel. Fogadjuk az érdeklődők hívásait és folyamatosan tarjuk a kapcsolatot Önnel a hatékony eladás érdekében. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ügyfeleinket az első találkozástól az adás-vétel lebonyolításáig a legnagyobb figyelemmel és a leghatékonyabban szolgáljuk ki hisz tudjuk: “ Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.”

1. TOTALITÁS

Jelenleg 18 saját tervet valósítunk meg, melyet magunk terveztünk és kulcsrakészen kiviteleztünk. Nagy súlyt fektetünk a precíz gépészeti szerelésekre és vállaljuk az építéssel járó teljes körű ügyintézést az engedélyeztetéstől a lakhatási engedélyig. Célunk az elérhető árak mellett a minőség és színvonal megtartása.
Az elhasznált, elöregedett szerkezeteket és idejét múlt megoldások már a múlté. A felújítás során folyamatosan konzultálunk Önnel, hogy elképzelései szerint újulhasson meg az otthona.Olyan széleskörű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, amely magába foglalja az egyes szakipari munkákon túl a kapcsolódó tevékenységeket is.
A teljes körű kertépítés és az ehhez kapcsolódós munkálatokat magas színvonalunk végezzük. Legyen szó örökzöldek vagy dísz cserjék ültetéséről, metszéséről vagy öntözőrendszerek kiépítéséről esetleg játszótér építéséről.

2. A FONTOS RÉSZLETEK

Otthonos, igényesen kialakított belső terekre vágyik? Élettere kialakításakor az új helyiségeknek az esztétikai normákon, a dizájnon, a funkcionalitáson túl meg kell felelniük a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak is. Mi erre is figyelünk, miközben megvalósítjuk az elképzeléseit.
Szép és praktikus - ilyen az ideális bútor. A legmodernebb asztalosipari gépekkel gyártjuk méretre bútorát kimagasló minőségű alapanyagokból.
Kiváló minőségű, megfizethető árú fa nyílászárók készítünk egyedi igények szerint ugyanakkor a szabványok betartásával. Legyen szó fa ablakok, fa erkélyajtók, fa bejárati ajtók és fa beltéri ajtók gyártásáról, mi elkészítjük Önnek, továbbá gondoskodunk a szállításáról és beszereléséről.

3. PROGRESSZÍV

Zöld tető kivitelezésben a megfelelő minősített szigetelőanyagok mellett tapasztalt szakembergárdával rendelkezünk. Ha fontos önnek a környezet tudatosság és szívesen szigetelné házának tetejét zöldtetővel, ne habozzon, kérje árajánlatunkat.
Energiafelhasználásunk több mint 40 %-át az épületek fenntartására fordítjuk, ezért különösen fontos az épületek energiatakarékossága. Minden új építésű és közhasználatú épület , és régi ingatlan esetében kötelező az energetikai tanúsítvány kiállítása, mi ebben segítünk Önnek. Rugalmasan, az Önök igényeihez igazodva.
Megújuló alternatív energia ma már nem elérhetetlen cél. Kell hozzá egy gazdaságos üzemű hőszivattyú, ami nem csak fűt, meleg vizet készít, opcionálisan hűt is. Kell egy napelem rendszer és a meleg vizet az év nagy részében biztosító napkollektor. A szakértelmünk az Önök szolgálatába állítjuk, így termelünk Önnek időt és pénzt.

Copyright © Top 10 Otthon.